30 december 2010



it's sad when people you know, become people you knew. when you can walk right past someone, like they never were a big part of your life. how you used to be able to talk for hours.. and now you can barely look at them


lär känna mig

Från och med januari tänkte jag skriva en lista om olika saker, dag för dag, olika ämnen. så ni läsare kan lära känna mig lite bättre. jag hoppas att det kommer vara uppskattat. har ni några frågor. tveka inte att fråga.

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag. 
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

ord som tagna ur min egen mun

''Det finns ju ungefär en miljon olika sorters kärlek och lika många sätt att förklara det på, men riktig kärlek mellan två personer är för mig när man verkligen känner att man skulle kunna offra sitt liv för den andra, när man känner att ens eget liv inte skulle vara något värt om inte den andra personen fanns.

och ja, jag vet att jag kanske har en överdriven syn på kärlek men jag är väldigt romantisk av mig och jag är den typen som lever i ett förhållande, inte med ett förhållande, om ni förstår hur jag menar? jag vill dela allt, veta allt. jag ser det liksom som att mina pengar är dina pengar, mina saker är dina saker osv,
jag är halv utan den andra personen och hel med honom.

när man är den sortens person som jag är så är man som ni säkert förstår väldigt sårbar, när en annan människa har makten att bryta ner en och krossa en totalt i och med att man är så beroende av honom. Men det är skönt att ha någon som står en så nära när det är besvarat. Dock gäller det att man hittar någon som också lever i förhållandet, någon som är beredd att dela allt för annars kan man nog upplevas som väldigt krävande.''
-Denise


bubbelroom





om 2-4 dagar är jag ägare till dessa två sötnosar! 225:- (inkl frakt) gick dem på.

Canon EOS 1000D


när jag fyller år önskar jag mig en Canon EOS 1000D. det skulle göra min dag (mitt år) -skulle få så fina bilder från thailand. dock är det synd att dem är ganska dyra. ca 3000 kostar den på elgiganten nu. SNÄÄÄLLA!!!!

27 december 2010

Idag har varit en bra dag. jag har bowlat och ätit pizza med mina kära nyckelbyare. behöver jag säga att jag INTE vann? en strike vart det. banan lutade. klotet rullade åt fel håll ;> men jag är nöjd, det var kul och mysigt!

har även varit på kupolen med världens bästa hanna ♥  fyndade två BH:ar, hårprodukter, en tröja och en kofta! dock vart det bara koftan som var på rea. men det gör inget, jag var i behov av de andra sakerna. tänkte kolla lite om det finns någon sida som har rea på vitaminer, tänkte införskaffa mig lite nu i den mörka vinter tiden så jag blir lite pigg.

ikväll blir det bara lugnt, skönt det. robin är ute iallafall, känns skönt att få sakna varandra lite. (för övrigt tål jag inte folk som påstår att vi ''sitter ihop''.. för det gör vi VERKLIGEN INTE. skulle inte vilja vara med honom hela tiden då vi förmodligen skulle tröttna på varandra, bråka hela tiden, irritera oss på varann, känna oss instängda osv osv. det är bara bra att få sakna varandra och vara ifrån varandra. då uppskattar man varandra mer när man är med varann)

tänkte krypa ner under täcket nu och kolla på POTC som går på fyran. somnar säkert, är så djävulskt trött. skönt att robin har nyckel så han kan smyga in sen och jag slipper springa ner och öppna porten åt honom, höhö! 

nu tycker tequila att jag ska mysa med henne. får vell göra det då. mys missen.
smell you latero.

...



I can't believe it's hard just to talk to you.. but you don't understand!


german peta: kaulitz twin



7 december 2010

Ska snart krypa ner och sova lite, behövs verkligen efter en dag med massa städning, världens elakaste mensmage, dålig sömn osv osv.. imorgon ska jag träffa helen en sväng, fika lite och leta efter julklappar :> har redan inhandlat en del, dock har dem inte slagits in ännu, får försöka ordna det imorgon eller så! måste hinna med massa saker innan nästa vecka så jag kan ta det lugnt och bara slappna av sen utan stress.. 

vad mer? blir förmodligen en THAILANDS resa i februari (heja heja heja!!!) skulle vara otroligt skönt att åka iväg och bara tina upp efter en jobbig vinter ;> hihi! får hoppas att pengarna fortsätter rulla in, men är 95% säker på att det blir en resa.. iallafall som det ser ut nu, sen vet jag ju inte om jag kanske bryter benet eller blir överkörd av en plogbil, men det gäller ju att tänka positivt, annars går det nog utför.. hah!

kan passa på att bjuda på några bilder från thailand  sen förra året:



jag älskar dig, i sanning är du min hjälte 









jag skulle göra vad som helst för att få en systemkamera i julklapp.. ingen jättedyr (dem är ju ganska dyra i sig) men någon jag kan ta med mig när vi åker till thailand och ta massa vackra bilder med! man kan ju alltid önska 

önske lista




269:- strl. 34 från http://fashionbox.se/



418:- underklädes set linne & trosor strl. s
119:- svarta trosor strl. s
(för övrigt får man 10% rabatt med CSN kortet på nelly & dem har fraktfritt denna vecka)


698:- strl. 37 från http://www.have2have.se/



698:- strl. 37 http://www.have2have.se/


698:- strl. 37 http://www.have2have.se/



598:- strl. 37 http://www.have2have.se/


199:- ögonskuggor från viva la diva.


159:- (beroende på vart man köper, kan vara dyrare eller billigare) hårkontroll.



pengar till Thailand och andra saker.



125:- lipgloss pot färg ''princess'' MAKE UP STORE

lite tips till tomten bara ;>

stress

Har precis ätit en skål med hallonkräm, mycket gott! Just nu väntar jag på att klockan ska slå 16:25 så jag kan åka iväg till gagnef och fixa klart mitt hår.. ser ut som grinchen/guldlock för tillfället, ingen vacker syn vill jag tala om ;>
har för övrigt fått MYCKET bra och roliga nyheter och allting känns som om det är på väg framåt, lycka!

känns nästan som om jag kommer ha fullt upp denna vecka, idag ska jag färga håret och ringa ett viktigt samtal, laga mat till mig och min älskade pojkvän, imorgon ska jag ut till romme travbana och prata lite med en person där och sen möta upp sandra för att lämna lösögonfransar till henne, på onsdag ska jag träffa min saknade lillasyster och ta igen lite förlorad tid, torsdag ska jag möta upp min fina vän hanna för lite thaimat och massa prat :> 

väldigt fullt upp denna vecka, men det känns skönt också att komma ut och göra massa saker, det behöver jag! 
för framåt i några veckor kommer jag nog inte kunna köra så ''fullt ös'' på dagarna, då blir det mer att ta det lugnt och vila bara.. håller tummarna för att det går bra



frozen diamond









have2have




Det gör mig ingenting alls om tomten kommer med några av dessa skor i år.. gärna dom beiga högst upp till höger -storlek 37! behöver jag ens säga att det var kärlek vid första ögonkastet? ca 700:- kostar dem

3rkwjjkfgtas####§§eklxjkldh

mitt hår ser ut som ett jävla helvete, istället för askblond blev jag röd? RÖÖÖÖÖD???? jag är så jävla besviken nu så jag har fan inga ord för det.. är bara arg/ledsen, jag kan inte vistat ute bland folk nu hellre för nu är jag GRÖN i håret.. precis sån färg man vill ha när det är helg och man köpt biljett till ett event :< jävlabajsfanskitpittdöööö!!!!!!

precis ALLTING går emot mig just nu.. vill bara låsa in mig och aldrig mer gå ut.. jag som ville spendera min och robins 3års dag med honom, men nej.. nu kan jag inte följa med på club nordic för jag ser ut som en jävla skogskärring.. orkar inte med den här skiten just nu, allt verkade gå åt det bra hållet, men nu går det bara skit..
behöver jag ens säga hur mycket jag hatar mitt liv nu?

orkar inte skriva mer nu, rakapparaten kallar!!!!!!! :<


ni glömmer väl inte?

Kan EVENTUELLT tänka mig att sänka priset på vissa saker, DOCK måste ni mejla och fråga innan om det är något ni är intresserad av. så ni inte bara tror att jag vill sänka priset på en vara så vill jag inte göra det på just den. hope you understand :> om ni vill ha bättre bilder på några av sakerna är det bara att säga till så fixar jag det. ni kanske tex. vill veta hur dem sitter på? well, LYCKA TILL!


http://www.tradera.com/nelly-shoes-din-sko-hogklackat-storlek-37-auktion_340307_123116373


http://www.tradera.com/SVARTA-KLACK-SKOR-M-GULD-SULA-auktion_340307_123120171



http://www.tradera.com/H-M-trend-skor-storlek-37-auktion_340307_123117298



http://www.tradera.com/CONVERSE-TYGSKOR-STORLEK-37-auktion_340307_123117037



http://www.tradera.com/H-M-trend-bikini-strl-36-auktion_342185_123116615



http://www.tradera.com/LOSOGONFRANSAR-SMINK-auktion_341501_123117770



http://www.tradera.com/gina-tricot-stickad-troja-storlek-xs-auktion_162901_123075582



http://www.tradera.com/H-M-leggins-H-M-trend-auktion_341745_123119376


http://www.tradera.com/H-M-trend-handskar-skinn-handskar-auktion_1635_123121548

RSS 2.0