pellefjant

idag har vi ridit elefant, gick upp vid ca sju (ett svensk tid) en ''taxi'' kom och hämtade oss så åkte vi till ''safari'' stället, super läskigt att sitta på dom där stora djuren.. efter att ha sett liiite för mycket på TV så trodde jag nästan den skulle flippa ur och springa runt som en galning med oss på ryggen runt runt i djungeln, haha!

efter elefant turen så fick vi se en liten bebis elefan som spelade fotboll, gjorde olika konster, snurrade med en rockring, pussade på folk (han sög nästan ut mitt öga, hahaha.. läskigt och snorigt) osv.

på vägen hem hoppade vi av vid en guld affär och kollade lite, sedan gick vi vidare till några 'tält' och kikade, fyndade en klänning, ett par shorts och ett linne -nöjd cheeey! ;>

ikväll blir det nog bara lugnt, äta lite mat med 'familjen' och elin och niklas. robin skulle eventuellt åka iväg på thai-boxning, men det var inget som lockade mig, så jag blir troligen hemma..

nu ska jag lägga mig ute i solen ett par timmar och bättra på brännan
hörs senare ;>

heja jon

slänger in ett inlägg innan vi drar ut och äter. imorgon ska vi ut och rida elefant (läskigt!!!) hoppas att jag inte blir ned trampad eller avslängd i skogen och blir en skogs lurk eller något.. det går nog bra ;>
skulle även vara någon liten show med en elefant bebis som gör lite olika konster osv.

på kvällen sen kommer elin och niklas hit (robins granne och hennes pojkvän), så då blir det lite middag och umgås. var väldigt längesedan man träffade dem så det ska bli kul.

nu ska vi göra oss klara för att åka till ett hotelle en strand bort där toon jobbar (minns ni att jag skrivit om ex och toon?) väl där så blir det vell god mat och dricka. ska bli spännande att se hur hotellet ser ut.

skriver mer imorgon, nu ska jag gå och göra mig i ordning. om min dryga pojkvän tillåter det ;>
ska nog pussa lite på han så han ger sig!

smell you latero

27/2/2011

Har inte ''orkat'' tagit mig tid att sitta vid datorn, försöker njuta nu de sista dagarna innan vi åker hem till kalla sverige igen. plus att det tar så lång tid att ladda upp bilder, så jag gör nog det när jag kommer hem istället.

i förrgår (25/2) var vi iallafall och åt sea food buffe på crown lanta -fanns även lite kött och annat gott också. var super gott och jag åt faktist en ytte pytte liten bit bläckfisk ;> kan tyvärr inte säga hur det smakade då jag höll för näsan, haha.. men det kändes som om jag tuggade på typ ett sudd eller något liknande.

igår gjorde vi vell inget speciellt, låg vid poolen några timmar, så nu är jag brun ;> käkade god mat och gick bort på ''torget'' och handlade lite. på kvällen åkte vi in till saladan, käkade thai pancake och en grillad majs. supergott
fyndade även lite små saker som presenter, saker jag blivit ombedd att handla hem, en klänning, solglasögon och lite annat kraffs.

förresten, har handlat hem massa ringar och armband som jag ska sälja (till bra priser). super fina ringar i massa olika storlekar och färger (mycket turkost) så är det någon/några som är sugen på att ha lite unika smycken som ingen annan har? håll utkik här på bloggen sen när jag kommit hem och hunnit landa :>

nu är det sex dagar kvar tills vi åker hem, fy vad tiden gått fort :< men det ska såklart bli kul att komma hem till familjen och alla vänner också.. synd att alla inte kan vara här med mig!

nu ska jag äta lite frukost, sen ska jag sola och njuta av någon god shake. får se om jag kanske skriver mer ikväll eller under dagen. annars hörs vi när vi hörs ;>


gårdagen

Igår var vi som sagt in till saladan, vi passade på att ta lite massage och gå omkring och shoppa lite.
jag får så jäkla ont i fötterna när det är varmt ute och jag går mycket, så en fotmassage satt perfekt :>

när vi var klara med massagen fick vi gå bakom ut på en uteplats och dricka te, med utsikt över havet. jätte mysigt!

ikväll ska vi in till saladan igen och handla lite, robin ska köpa lite shorts, t-shirts osv. fyndar vell säkert något jag med hoppas jag. fast det brukar jag ju alltid göra, höhö.. har spanat in massa ringar jag vill ha, göööör läckra!

förresten, imorse när jag satt vid datorn och kikade runt så var det någon som var på dörren och smällde på rutan, drog och försökte öppna osv. hah, livrädd som jag var väckte jag robin och bad han kolla  vem det var, så han frågade ''vem är det?'' så hör man en liten pojke säga ''mormor och morfar, vänta på mig'' haha.. han hade gått liiite fel ;>

nä, nu ska vi gå och ta ut pengar så jag kan shoppa lite.








22/2-2011

fick en kommentar av min vän johanna som vill ha MASSOR av mer uppdatering ;> vet att jag varit lite snål med det, men vi har bara legat hemma och tagit det lugnt de senaste dagarna. men ikväll ska vi in till saladan, så då lovar jag er massa bilder (om dem vill laddas upp) och självklart flera inlägg.

pappa frågade även om det finns lite fina bilar jag kan fota.. men nä, inte om det är fint med rost ;> haha, dock finns det ju massa tuktuks men dem är vell inte direkt fina, men något fint ska jag nog hitta på som
du kan få se pappa. ♥

minns ni förresten en hund jag la upp på bild förra året? (inte krullet) träffade iallafall på ''vännen'' första kvällen när vi satt vid en bar, han kände igen oss och vart jätte glad och slängde upp tassen i handen på en precis som förra året, himla go hund även fast han är vild hund :>


nä, nu ska jag väcka robin så vi kan gå och käka frukost, är väldigt sugen på melon och ananas,
så jäklans gott när det är färskt!!!

smell you latero



stranden nedanför restaurangen vid crown lanta, ganska stenigt men att sitta uppe vid restaurangen och kika ner över det här och havet är verkligen hur vackert som helst. lägger upp en bild på utsikten sen.



jordgubbs milk shake, supergod! men godast är nog coconut shaken hos ex&ton. och lemon lassie.

nyvaken

Vaknade upp för en liten stund sedan av att det kliade som fan på fingret, självklart har jag fått ett mygg bett där.. typiskt min ''tur'', robin ligger fortfarande och sover, men jag kan inte sova mer.. kanske för att jag gick och la mig tidigt igår? aja, får vell ta en strand promenad eller något, slänga mig i poolen?

idag blir det kanske lite shopping om jag har tur ;> igår tog vi det bara lugnt och var hemma på kvällen, skönt det också. men i längden blir det ju tråkigt, så något ska jag då dra med robin ut på.

för övrigt har jag fått hemlängtan, saknar familjen, djuren och alla vännerna.
d0ck blir det jobbigt att komma tillbaks till vardagen och saker man INTE tycker om.. men vad gör man?

nu ska jag dra på mig lite kläder och sätta mig utanför och läsa bok.






noble house restaurang

Brevid vårt hotell ligger ett annat hotell som heter noble house, dit brukar vi gå och käka ibland när vi inte orkar ta oss så långt ;> vet, vi är lite lata.. haha! dem har iallafall jätte god mat och utsikten är det inga fel på, jätte skönt & fint.







koh lanta



Vaknade klockan åtta (två svensk tid) tog en promenad på stranden med robin, sedan gick vi och käkade frukost ''set 1'' ägg, bacon, te, juice, frukt fat och mackor -supergott!

igår tog vi det lugnt vid poolen och handlade lite, så nu linnéa har du en turkos billabong bikini, en ed hardy keps och snart massa linnen ;> har även handlat en blå/vit bikini till dig sandra, som du kommer se brun ut i, haha.. precis som du bad om min kära vän.

vad har jag handalt till mig själv då här på lanta? fick ett par 'diesel' jeans, svarta utav min kära svärmor, ett linne med angelina jolie på, en klänning, ett virkat linne, en parfym (luktar vanilj) coconut oil för håret och kroppen. mer har jag inte hunnit handla ännu, men tror inte det blir så mycket mer shopping. vill hellre njuta av mat och massage :>

nä, nu ska jag ta mig ett dopp i poolen, uppdaterar mer senare. puss.


krabi dag 1 -bilder från dagen











min nya klänning



Kass bild som attan, men här är iallafall en bild på min nya klänning -älskar de virkade detaljerna!!!
380 bath blev den min för, inte så farligt :>

för övrigt så saknar jag min familj som attan, hoppas ni inte fryser ihjäl i sverige.

krabi dag 1

Puh vad trött jag är efter resan.. även om jag sov ett par timmar så känns det galet jobbigt med tiderna osv.
idag har vi hunnit äta en jättegod lunch bestående av ris, kyckling och oyster sauce ;> MUMS!
har även inhandlat ett linne och ett par solglasögon.. strax ska vi gå och lägga oss vid poolen och bara njuta,

senare blir det ut på lite shopping (efter att vi kom tillbaka från ''stan'' runt ett tiden slocknade både jag och robin på sängen och vaknade upp runt fem, för er som inte vet så ligger thailand sex timmar i förväg jämte sverige)

här kommer iallafall två bilder från hotell rummet vi bor på, fint va?
internet är verkligen jätte segt så det tar ca 10000000år att ladda upp en bild, men jag kämpar på senare igen,
så håll utkik.




always love



there are two tragedies in life. 
one is to lose your heart's desire. the other is to gain it.

alla hjärtans dag



dagen har jag spenderat med min älskade pojkvän, fick en presentförpackning av honom och i låg det en
jättefin BH -beige/grå. av mig fick han ett par kalsonger och ett kort :>

blev även en vända ner på konsum på stan för att hämta ut ett paket från tajmahal med ett brun/rött hår, superfint! så det går förmodligen mot ''mörkare'' tider snart, iallafall gällande mitt hår..
beställde 45cm men fick 53cm, det tackar vi för -ska vell sätta mig och sy på clips osv, boooring!!!

ikväll tänkte jag städa åt Kötte, städa rummet, lägga in ny musik på telefonen, lägga över filmer på robins bärbara HDD, hitta på kamera laddaren, sy löshår osv osv.. känns som om jag har en del att hinna med innan vi åker?
tur att det är en dag imorgon också -inköp av lösgodis, hårfärg, fika med sandra&elin, åka till gylle och packa..

vad har jag mer hunnit med idag då? var till skolan en sväng och lämnade lite papper, sedan åkte jag och mamma (och systers hundar) till mammas jobb i gagnef för att lämna lite mer papper.. så där satt jag i bilen med tre voffsingar och fick förklara för dom att ''mormor'' kommer snart tillbaka! upptäckte även att moa hade ett sesamfrö i näsan som jag fick pilla ut, haha.. inte precis uppskattat av henne, men stoppar hon in små frön i näsan får hon ta att moster pillar ur dem också ;>

för en stund sedan åt vi en jätte god middag, sallad, kött, pommes, sås och coca cola! höhö
så nu ska jag smälta maten lite innan jag tar tag i städande och diverse grejor


me like


when i'm bored



Fick nå ryck och provade lite produkter från kkcenterhk fy sjutton vad jag gillade de små burkarna med ögonskuggor, vilket pigment! och hur lätt som helst att arbeta med, en stor favourit.

vad tycker ni?

12 februari 2010

Med lite feber och frossa tänkte jag sätta min under en filt och kika på några OTH avsnitt, är inne på tredje säsongen och jag kan inte annat än att säga -ME LOOOVE! har ''gått så långt'' att jag faktist drömmer om OTH ibland, haha..

idag har jag ätit kräftor med pappsen, kan inte påstå att jag blir så mätt på att bara äta klor, men med lite baugette till så blir det mättande :> nu är det fyra dagar kvar tills vi åker, resfebern börjar krypa inpå och jag fasar över att jag kommer sakna min lilla misse och familj mycket när vi är borta.. tur att det finns telefon och internet iallafall så man kan hålla kontakten dem vägarna.

ska även försöka bättra mig på uppdatering, fått lite kommentarer om att jag ska uppdatera oftare, so i will try.


flygande tefat

Idag följde jag med mamma till city gross för att handla, när vi gick förbi ''godis hyllorna'' fick jag syn på något jag åt när jag var liten, nämligen flygande tefat.. minns att dem fanns på macken ''hemma'' i gagnef och kostade 50öre styck behöver jag säga att jag och mina vänner köpte MÅÅÅÅNGA utav dessa?

sura och söta på samma gång, me like..


ett efterlängtat paket

Äntligen har mitt paket från kkcenterhk kommit, en palett med massor utav ögonskuggor, lösögonfransar och två skitsnygga skimrande ögonskuggor.. självklart kommer jag skriva mer om produkterna när jag hunnit testa dem, 
ser fram emot att fixa till mig nu och dra ut på roligheter! tusen tack kkcenterhk

vill ni också handla från kkcenterhk? dem har allt från smink, lösnaglar, skor till löshår osv osv..
ett stort plus för de otroliga priserna också, kika under bilderna så ser ni vad sakerna kostar :>

jag kan då säga att jag kommer fortsätta handla hos dem.. jätte trevlig kundtjänst, priserna är otroliga och jag har bara läst/hört bra om deras produkter, kan inte annat än att säga att jag är skit nöjd ♥ ♥ 



$6.80 per styck.



$4.65 kronor per ''ask'' innehållande 10 par lösögonfransar.





$6.80 (hur galet billigt?)

TILL SALU



ONE SIZE ny/oanvänd passar strl 34/36 bäst, pris? 169:-

sugen? kommentera här eller kontakta mig på: [email protected]

tatueringar









new bikini from chyanna dolls



Chyanna dolls bikinisar hittar ni på katsumi varför köra på en tråkig bikini från H&M när det finns finare? :>

väntar på fyra paket som borde komma nu i veckan, ett från katsumi, ett från tradera, ett från kkcenter & ett till paket från **j***a* men det är hemligt än så länge, ni får såklart se när det är fixat och klart..

för tillfället väntar jag på att syster ska höra av sig så vi kan åka ut till ornäs och kolla på valparna (SEGT) sedan ska jag hem till min älskade far och käka och sova :> ber till gud att träningsvärken är borta imorgon så jag kan gå som en normal människa och inte som en som skitit på sig och brytit benen, haha.. 

förresten, när jag åker till thailand tänkte jag på om jag skulle handla med lite saker och köra tävlingar i bloggen, vad tror ni om det folks? good or bad? it's up to you.. 


7 februari 2011

Det är nu nio dagar kvar tills vi drar iväg till thailand, fasen vad tiden går fort? nyss kändes det som om det var tre månader kvar tills vi skulle åka.. så ja, resan närmar sig med storm steg ;> 

har fixat nu så jag har med mig en dator, = massor utav bilder och inlägg! det blir lite roligare att kunna uppdatera lite när som och ha en egen dator och spara bilderna på.. det är ganska lätt att glömma från vilken dag/utflykt bilderna kommer ifrån annars.. 

de senaste tre dagarna har jag gjort rump/ben övningarna som jag la upp på bloggen för ett tag sedan och fy sjutton vilken verkan dem ger, världens träningsvärk.. men jag antar att det bara är bra? även fast det gör ont as hell, höh.
jaja, bara att fortsätta så kommer jag nog bli jätte nöjd med ben & rumpa, det kommer ju inte direkt av sig självft

well, ska sluta babbla på om tråkiga saker
senare slänger jag upp en bild på en bikini jag köpt -zebra randig! hur läcker som helst ;>



min min min



the green one it is.. var lite kärlek vid första ögonkastet & inom några dagar är den min ;>
bilder på den kommer självklart upp bland thailands bilderna sen när vi åker.
finns att köpa hos katsumi

4 februari 2011

har världens träningsvärk i rumpan efter att ha kör dom HÄR övningarna, för tillfället sitter jag och äter lite keso med fun light (wild berries) på.. egentligen är det ju kesella man brukar blanda med, men jag gillar inte det så jag kör på keso med antingen bär eller fun light! det är en smak sak..

hädanefter blir det iallafall FRUKT, mörk choklad och träning i mängder ;>





vilken/vilka ska jag köpa?








någon som provat?


me want -BIKBOK


februari






beslutsångest



behålla eller sälja?

baileys valpar














TRADERA



http://www.tradera.com/make-up-store-dual-active-remover-auktion_341433_126929615


http://www.tradera.com/loshar-trans-tajmahal-8-auktion_341458_127033675http://www.tradera.com/loshar-trans-tajmahal-8-auktion_341458_127033675





http://www.tradera.com/spets-leggings-storlek-XS-auktion_341745_126086171



http://www.tradera.com/svarta-hogklackade-skor-strl-37-auktion_340307_126088914

(VID KÖP NU KAN JAG TÄNKA MIG ATT SÄLJA SKORNA FÖR 199:-)



http://www.tradera.com/KNOKK-klockor-billiga-bla-och-gron-auktion_342169_126091706



http://www.tradera.com/bruna-kilklacks-skor-fran-H-M-auktion_340307_127033180



http://www.tradera.com/BH-fran-H-M-underklader-storlek-70C-oanvand-auktion_341038_126084569

snygga bikinis

Gillar att dem inte ser ut som alla andra TRÅKIGA bikinis från H&M osv -leopard bikinin är min favorit!
vilken gillar du mest? ni hittar dem på katsumi.





intresserad?

Jag har ju beställt ett löshår nyligen, dock har jag kommit på att jag inte vill ha den färgen. så nu säljer jag en obruten förpackning (90cm bred träns, 47cm lång färg #8 askblond/rått färgat/sandré)

det är äkta hår så det går att slinga, färga, locka, platta osv osv. det är indiskt hår, så det är jäkla bra kvalité på håret. pris? 399:- eller högstbjudande ( nypris på tex. tajmahal 500-600:- & rapunzel of sweden 700-1000:-)
jag står för frakten & skickar med en hemlig present ;>

intresserad? kommentera här eller mejla mig på: [email protected]

RSS 2.0