Exklusiv intervju med Bill KaulitzExklusiv intervju med Bill Kaulitz
Sångare, tysk modeikon, modell på deltid och kläddesigner - Bill Kaulitz har en helt egen stil. 
Tokio Hotel frontmannen pratar om vad som inspirerar till hans stil och hur kan reser i stil med Buzznet.

Vilka är dina stilikoner?
Bill Kaulitz:
Jag har ingen speciell idol. Dock finns det många olika människor jag gillar och blir inspirerad av. Att till exempel jobba med Karl Lagerfeld var roligt. Jag beundrar honom. Jag är också ett stort fan av Heidi Slimane. När det kommer till musik och framträdanden, är Steven Tyler väldigt imponerande!

Vilket är ditt favoritplagg?
Bill Kaulitz:
Det är en svår fråga eftersom det inte finns knappt något jag kan ha på mig under resor. Jag har ingen specifik favorit så där - jag behöver helt enkelt allt, vilket också är anledningen till varför jag har med mig 10-20 resväskor. Just nu ser min garderob ut som en klädaffär. Trots att jag tycker det är lite sjukt själv, gillar jag det.

Vilken modetrend önskar du kunde försvinna?
Bill Kaulitz:
Päls!!! Jag tycker det är hemskt att så många djur dödas för mode, för det behöver inte vara så. Att köpa fejkpäls från kända designers är svårt, men när jag specialbeställer något ser jag alltid till att inga djur användes för dem. Jag hoppas verkligen att de stora och dyrare företagen kommer att börja jobba så och att fler djur räddas.

Beskriv din stil med tre ord eller mindre.
Bill Kaulitz:
Jag är rädd att det är något jag inte kan göra och även begränsa mig själv för mycket. Varje morgon när jag klär på mig skulle jag behöva vara tvungen att hålla mig till precis de tre orden. En hemsk tanke! Jag får överlämna det till någon annan.

Om din stil hade en låttitel, vad skulle det vara?
Bill Kaulitz:
Jag måste fortfarande tänka på det.


tack till Elina för översättningen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback